Wat geslaagde leerlingen over ons zeggen

Wie anders dan geslaagde leerlingen kunnen jou vertellen over onze kwaliteiten?
Lees hier de reviews die zij voor ons hebben achtergelaten op Google.

iris ploeg
iris ploeg
08/04/2024
Rijschool Karreman is echt een top rijschool. Mark is een geduldige en ervaren rijinstructeur. Ik voelde mij erg welkom en op mijn gemak tijdens de rijlessen. Rijschool Karreman is een echte aanrader! Door de aanmoedigingen van Mark ben ik in 1 keer geslaagd :)
Raime
Raime
04/04/2024
In mijn eerste 10 rijlessen zat ik bij een andere instructeur waarbij ik het gevoel had dat ik niet echt vooruitgang boekte. Op aanraden van een vriend stapte ik over naar Mark, en dat bleek de beste keuze ooit! Mark bood de constante begeleiding die ik nodig had, vooral in het begin, en dat maakte echt het verschil. Dankzij zijn geduld en duidelijke instructies ben ik zelfs in één keer geslaagd! Mark, enorm bedankt!
Dana Andr
Dana Andr
04/04/2024
Super instructeur. Heel geduldig en geeft goede aanwijzingen. Is goed met mijn faalangst omgegaan.
Sven
Sven
04/03/2024
Mark is een top instructeur met heel veel geduld. In het begin vond ik niks aan het autorijden maar Mark heeft me goed op me gemak weten te stellen. Hij heeft mij zeer goed begeleid en heeft goede tips en adviezen gegeven.
Zone Q11
Zone Q11
07/02/2024
Mark is een geweldige instructeur die goed uitlegt over alles waar zijn leerlingen op moet letten. Hij grijpt in wanneer het nodig is, en vraagt feedback van zijn leerlingen over hun lessen voordat hij zelf zijn feedback geeft. Hij is zeer vriendelijk en flexibel met de situaties.
music master rsr
music master rsr
05/02/2024
Mark is in mijn mening met zijn rijschool subliem. Hij legt rustig en duidelijk uit, is geduldig en kan ook gezellig praten tijdens de lessen.
Anne van Eijsden
Anne van Eijsden
05/02/2024
Met 48 jaar én faalangst toch nog slagen voor je rijbewijs, ik ben Mark Karreman heel dankbaar voor zijn geweldige geduld en wijsheid. Het was me niet gelukt zonder hem. Toprijschool!
Tim
Tim
25/01/2024
Na meerdere keren gezakt te zijn voor mijn rijexamen bij een andere rijschool heb ik de keuze gemaakt om bij Mark te lessen. Ik ben iemand die veel nadenkt, tijdens het rijden zeker. Mark is erg professioneel en betrokken, hij heeft mij goed kunnen helpen om die laatste stappen te maken met fijne uitleg, herhaling en sfeer. Hierdoor kan ik tijdens het rijden nu goed mijn rust bewaren en heb ik met vertrouwen het rijexamen kunnen doen!
Merel Luigjes
Merel Luigjes
18/01/2024
Mark is (volgens mijn mening) de beste rijinstructeur die er is. Legt alles duidelijk uit en is heel rustig in de auto. Hij heeft mij echt op mijn gemak gesteld. Hij staat er altijd voor open om te kletsen en dat is fijn. Met mijn faalangst heb ik mede door Mark toch mijn rijbewijs kunnen halen. Ik raad deze rijschool zeker aan.
Rosan V
Rosan V
28/10/2023
Ruim tien jaar ben ik in het bezit van een rijbewijs, maar in die periode reed ik maar weinig. Afgelopen zomer volgde ik bij Mark een stuk of vijf lessen om mijn kennis weer op te frissen, rijervaring op te doen en vooral vertrouwen te krijgen in mijn rijvaardigheden. Dat is goed gelukt! Mark is geduldig, flexibel en straalt vertrouwen uit. We bespraken waarop ik wilde oefenen en overlegden na iedere les of ik nog een les wilde/nodig had. Inmiddels heb ik mijn eigen auto gekocht en ben ik kilometers aan het maken!