Wat geslaagde leerlingen over ons zeggen

Wie anders dan geslaagde leerlingen kunnen jou vertellen over onze kwaliteiten?
Lees hier de reviews die zij voor ons hebben achtergelaten op Google.

Rosan V
Rosan V
28/10/2023
Ruim tien jaar ben ik in het bezit van een rijbewijs, maar in die periode reed ik maar weinig. Afgelopen zomer volgde ik bij Mark een stuk of vijf lessen om mijn kennis weer op te frissen, rijervaring op te doen en vooral vertrouwen te krijgen in mijn rijvaardigheden. Dat is goed gelukt! Mark is geduldig, flexibel en straalt vertrouwen uit. We bespraken waarop ik wilde oefenen en overlegden na iedere les of ik nog een les wilde/nodig had. Inmiddels heb ik mijn eigen auto gekocht en ben ik kilometers aan het maken!
Alleysis Carli
Alleysis Carli
21/10/2023
Mark is geduldig, professioneel en legt alles duidelijk uit. Goede feedback gekregen en hierdoor in 1 keer geslaagd! Ik heb erg genoten van de rijlessen en een fijne ervaring gehad bij rijschool Karreman. Echt een aanrader dus!
Ivar
Ivar
16/10/2023
Ik heb onlangs mijn rijbewijs behaald bij rijschool Karreman en mijn ervaring was absoluut geweldig. De instructeur is geduldig, professioneel en toegewijd om me te helpen slagen. Ze bieden flexibele lestijden aan die goed pasten bij mijn schema. De lesauto was modern en goed onderhouden, wat mijn zelfvertrouwen op de weg vergrootte. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen en kreeg nuttige feedback om mijn rijvaardigheid te verbeteren. De rijschool bied ook een uitstekende voorbereiding op het rijexamen. Kortom, ik kan deze rijschool ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel en effectief rijonderwijs. Het was een geweldige ervaring en ik ben blij dat ik voor rijschool Karreman heb gekozen.
Micha
Micha
04/10/2023
Super blij dat ik heb gekozen om bij Mark mijn rijbewijs te halen! Mark zorgde er altijd voor dat ik op mij op mijn gemak voelde tijdens de lessen. Hij legt alles rustig en vooral duidelijk uit. Als ik iets te snel vond gaan, nam hij de tijd voor me en we gingen op mijn eigen tempo door de lessen.
Yonna Huisman
Yonna Huisman
04/10/2023
Mark is een hele fijne rij-instructeur. Is consequent in zijn werk en kan heel goed uitleggen. De prioriteit is dat jij je rijbewijs haalt, nou dat lukt ook echt met hem naast je! Hij is en blijft rustig, maar ook duidelijk in wat beter moet en scherp op details. Ik gun dit elke toekomstige bestuurder.
Mees Byrman
Mees Byrman
26/09/2023
Mijn rijlessen heb ik afgelegd bij rijschool Karreman en deze heb ik als erg positief ervaren. Mark is een rustige instructeur die duidelijk kan uitleggen. Veel mensen zijn aan het begin vaak zenuwachtig achter het stuur, een rustige rij-instructeur helpt dan echt om van die nervositeit af te komen. Tijdens de lessen zoekt Mark juist de punten op waar je moeite mee hebt waardoor je goed kan checken of je van eerdere fouten geleerd hebt, of dat een punt extra aandacht nodig heeft. Persoonlijk vind ik dit een fijne manier van leren en ik ben dus erg tevreden met mijn keuze voor deze rijschool.
Fien van Westerneng
Fien van Westerneng
27/08/2023
Mark was voor mij een hele fijne rijinstructeur. Hij legt op een duidelijke manier uit en herhaald dingen als dat nodig is. Wat ik ook fijn vond, is dat hij altijd een kladblok in de auto heeft waar hij onbekende situaties op tekent en uitlegt.
Vincent Stopel
Vincent Stopel
09/08/2023
De rijlessen bij rijschool Karreman heb ik als zeer positief ervaren. Instructeur Mark is vriendelijk en geïnteresseerd, toont begrip en geduld en heeft een didactisch sterke aanpak. De sfeer tijdens de rijlessen was altijd goed te noemen en ik gun iedere aankomende bestuurder een instructeur zoals Mark.
F B
F B
05/08/2023
Mark is een fijne, rustige en geduldige rijinstructeur. Hij legt alles op een duidelijke en prettige manier uit. Dit heeft zeker bijgedragen bij het ontwikkelen van mijn rijvaardigheid, vergroten van mijn zelfvertrouwen en het behalen van mijn rijbewijs!
Nathan Moerwanto
Nathan Moerwanto
31/07/2023
Mark is een geduldige en kalme instructeur. Hij heeft me heel erg geholpen met mijn zenuwen tijdens de lessen waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg en beter ging autorijden. Hierdoor heb ik ook mijn examen in een keer kunnen halen. Ik raad hem en zijn rijschool zeker aan!